SELECT MENTINE STACHETA

1 – Handbal de strada (Street Handbal)

Handbalul de strada este un sport nou, cu elemente din handbal, distractive, dar si educational.

Nu aveti nevoie de sala, de teren sau de o suprafata speciala pentru a juca handbal de strada. Se poate juca in orice sala sau in exterior – in curtea scolii, in parc, pe strada sau in parcare. Mingea este usor de prins si de controlat. Cum nu ricoseaza, nu este nevoie ca aceasta sa fie umflata mereu. Avand in vedere ca jocul se poate desfasura pe asfalt, mingea este conceputa dintr-o piele sintetica cu un grad ridicat de durabilitate.

Pe langa mingea speciala pentru handbalul de strada, se foloseste si un sablon, care este usor de pliat si de transportat. Intr-un timp foarte scurt, pe terenul de joc, se pot trasa delimitarile necesare (acest set nu este disponibil la Select – dar e bine sa stiti ca exista).

Au creat acest concept cu scopul de a mentine interesul pentru handbal in scoli si pentru a  face cunoscute copiilor si, in general, tinerilor, valorile sociale pe care le transmite sportul de echipa.

In calitate de partener oficial, SELECT a conceput o minge speciala de joc, ce poate fi folosita indiferent de varsta, nivel de pregatire si gen. Conceptul a fost dezvoltat de 3 fosti jucatori de handbal – printre care jucatorul danez Lasse Boesen.Untitled

2- Fotbal de strada (Street Soccer)

In toata lumea, fotbalul de strada a devenit, pe langa un sport indragit, un adevarat stil de viata, care continua sa se dezvolte. SELECT este partenerul oficial in Scandinavia si, de asemenea, in multe tari din Europa si se ocupa de dezvoltarea unicelor mingi pentru fotbal de strada.

In spatele acestui proiect se afla cunoscutului si indragitul fotbalist Edgar Davids, fost jucator al Juventus, AC Mailand, Inter, FC Barcelona si Ajax.

_9_Basketball_Court_Battle_Dakar_Edgar_Davids_Street_Soccer_Tour_2010

3- Mingea de handbal preferata de IHF

Mingea SELECT a fost aleasa ca minge de joc pentru Campionatul Mondial de Handbal Masculin din anul 2011, care se va juca in Suedia. Mingea preferata de Federatia Internationala de Handbal este SELECT ULTIMATE si a fost conceputa special in culorile natiunii gazda –albastru/galben.

VM-Sweden-infoside-håndmbold

Etichete: , , , , , , , , , , ,

3 comentarii la “SELECT MENTINE STACHETA”

  1. Gabriela spune:

    Foarte tare ultimul clip!!! :) )

  2. Nicolae spune:

    Dragut articol, dar putem gasi aceste produse pe site-ul dumneavoastra ??
    daca tot le face-ti reclama ar trebui sa le si aveti la vanzare.

Lasă un răspuns