Hummel Indoor 2011

HUMMEL RECICLEAZA- O8

In acest sezon, Hummel a inceput folosirea materialelor 100% reciclate in crearea produselor pe care le comercializeaza. Astfel, intreaga linie de incaltaminte se bazeaza pe folosirea sticlelor de plastic reciclate. Asta da initiativa, nu credeti?

Mai jos, va prezentam si numeroasele tehnologii ce fac din aceste modele de incaltaminte un must have in zilele noastre.

untitled4

01.  ZONA DE CONTROL

Aceasta zona a incaltamintei este conceputa special pentru jucatorii de handbal, oferindu-le posibilitatea de a folosi clisterul pe toata durata jocului, prin aplicarea de benzi pe aceasta suprafata. Zona vizata este facuta din TPU (poliuretan termo-plastic), ceea ce sporeste stabilitatea in aceasta sectiune a incaltamintei.

untitled1

02.ZONA DE FIXARE

Constructia acestor modele de incaltaminte poate fi considerata unica, aceasta fiind de tip soseta – ceea ce asigura fixarea optima a incaltamintei pe contururile piciorului. Partea din spate a piciorului va fi, astfel, bine fixata pe talpa incaltamintei, ceea ce nu va permite miscarea piciorului in interiorul acesteia, deci este redus si riscul aparitiei bataturilor.

untitled1-1

03.  ZONA DE IMPACT

Zona de impact este un material destinat sa absoarba socurile, injectat in talpa. Aceasta va asigura atletilor o protectie sporita a articulatiilor gleznelor, genunchilor si soldurilor.

untitled1-2

04.  ZONA DE STABILITATE

A fost gandita pentru a imbunatati stabilitatea laterala, prin asigurarea acestei zone cu un material special ce usureaza tractiunea si previne calcarea taieturilor laterale de catre purtator in timpul jocului.

untitled2

05. ZONA DE PROTECTIE

Este asigurata de o portiune de cauciuc foarte durabil atasat in zona degetelor, care asigura stabilitate miscarilor bruste si reduce riscul deteriorarii timpurii a incaltamintei.

untitled3

06.  ZONA FLEXIBILA

Regasita, in special, in cazul modelelor feminine, aceasta zona a fost creata pentru a asigura flexibilitatea naturala a incaltamintei in partea anterioara a piciorului.Canalele de pe talpa urmaresc miscarea naturala a piciorului atletului in timpul miscarii.

untitled3-1

07. ZONA DE PIVOTARE

Aceasta zona faciliteaza pivotarea talpii pe suprafata solului, taieturile fiind special pozitionate in jurul zonei pentru a contrabalansa tendinta de fixare rigida a talpii de sol in acea zona. Acest aspect urmareste maximizarea manevrabilitatii si eliminarea riscului de ranire.

untitled3-2

untitled5

Etichete: , ,

Lasă un răspuns