Impresii dupa meciul Oltchim-Viborg

Mai jos puteti citi impresiile castigatoarei concursului “Vrei sa fii alaturi de Oltchim la finala Ligii Campionilor?”.

CIMG1442

Multumesc trops.ro pentru oportunitatea de a le vedea pe fete. Atmosfera de pe stadion nu se compara cu nimic pe lumea asta. Multumesc si pentru cele doua tricouri cu Oltchim si tin sa mentionez ca unul dintre ele il donez pentru a fi scos la licitatie pentru Ioana Maria Mihail, fetita de a carei campanie sociala ma ocup. Detalii despre ea se gasesc pe www.helpioana.ro .

Dupa un meci exceptional desfasurat la Sala Polivalenta pe 16 mai, Oltchim a devenit vicecampioana in finala Ligii Campionilor.

CIMG1483

Am remarcat, inca de la inceput, multimea de fani care a venit cu cateva ore inainte pentru a vedea si incalzirea. De la intrare puteai observa o organizare fara repros. Problemele au aparut in sala cand a inceput sa ploua, tabela de marcaj a incetat sa mai functioneze pentru cateva minute iar oamenii care spuneau ca au bilet pe acelasi loc cu tine s-au perindat pe tot parcursul meciului.

CIMG1419

Meciul a fost un adevarat spectacol, incurajat si de galeria extrem de bine pregatita. Ambele echipe au facut un meci bun, apreciat de intreaga sala. Diferenta psihologica de 8 goluri este foarte posibil sa fi infranat puterile romancelor. Am avut impresia, uneori, ca se grabeau prea tare si nu finalizau fazele, in timp ce fetele de la Viborg trageau de timp ca sa se termine meciul mai repede.”

CIMG1518


Sabina s-a bucurat, se pare, din plin, de ocazia oferita de trops.ro. Speram ca experienta ei sa va incurajeze si pe voi, iubitori ai sportului, sa participati la concursurile noastre viitoare.

Lasă un răspuns