CLIMA365

Clima365

Este un concept -”umbrela” care cuprinde toate tehnologiile “ Clima”: ClimaCool®, ClimaLite®, ClimaLite Cotton® , Clima Warm ® , Clima Proof ®.

ClimaCool® – este o combinatie de tesaturi si fibre, cu zone pentru ventilatie plasate in mod special in regiunile in care corpul produce o caldura mai mare. In 2008, adidas a imbunatatit tehnologia Clima Cool pentru a evidentia diferenta dintre  corpul unui barbat  si cel al unei femei.

ClimaLite® - este o tesatura usoara ce lasa pielea sa respire, directionand transpiratia spre exteriorul materialului pentru o evaporare mai rapida, sporind, astfel, sistemul natural de reglare a temperaturii corpului.

ClimaLite Cotton® – este o combinatie intre bumbac si fibre sintetice ce transporta transpiratia in exteriorul materialului, lasand pielea sa respire natural.

Clima Warm ® – este un material cu greutate redusa ce izoleaza corpul de temperaturi scazute prin fibrele sintetice dens tesute; acestea capteaza aerul cald si il mentine mai aproape de corp. Aceste fibre permit, totusi, o respiratie optima a corpului, iar transpiratia se evapora cu usurinta.

Clima Proof ® – aceasta tesatura optimizeaza temperatura corpului, actionand ca o bariera chiar si in cele mai dificile conditii: vant, ploaie, furtuna, ninsoare; totodata, permite  transpiratiei sa se evapore.


Etichete:

Lasă un răspuns